Латентний гомосексуалізм

Сообщений 1 страница 40 из 60

1

Існує категорія людей, яких лякають власні приховані бажання або визнання самому собі іх існування. У що можуть переродитись такі побоювання?

0

2

Приховані бажання можуть бути витісненими або сублімованими. І той, й інший варіант є непоганою захисною реакцією, адже не всі бажання мають право на здіснення. Наприклад, краще написати детектив - сублімація, ніж вбити - здіснення бажання. "Побоювання" - це час вагань, коли бажання усвідомлене, але не маєш змоги реалізувати (чи не хочеш, чи боїшся і т.д.). Довготривале перебування у такому стані, на мою думку, спочатку викличе психологічний дискомфорт, а потім може стати однією з причин неврозу, істерії або інших психічних розладів. Тому або сублімуй, або здійснюй.

0

3

А якщо приховані бажання у сексі???? Краще партнеру розповісти)))) Якщо партнера нема, то потрібно втілювати бажання ( наприклад, бажання хлопця зайня :flag: тись коханням з іншим хлопцем) чи просто бажання сублімації- маструбувати на фото хлопця???? Що краще???

0

4

Коли хлопець навіть визнати боїться, що йому подобається інший парубок, це може перетворитись на справжню гомофобію, ще й з нападами агресії.
Є цікавий приклад: товаришують двоє моїх знайомих, один досить відомий молодий житомирський поет, який має дружину і маленьку доньку, та хлопець в якого є дівчина. Поета не дуже тривожить, коли йо жінка їде кудись на інший край України на кілька тижнів, а інший хлопчина не дуже помічає свою дівчину. Чоловіки майже весь вільний час разом займаються якимись справами, не маючи інших планів для когось, дуже часто і ЗАХОПЛЕНО згадують один одного в бесідах з іншими людьми, навіть якщо ті не знайомі. Вже мовчу про ''закоси'' одного під іншого.

Отредактировано Его Тень (2009-06-30 11:31:12)

0

5

Дуже цікаво !  :) Це все дуже складні сторони  ВНД. В це важко вникати, особливо коли ти не спеціаліст, тай специалістові там нічого робити. Я так думаю!

0

6

Реалізація прихованих сексуальних бажань чере маструбацію не є сублімацією. За Фройдом сублімація - це перетворення сексуальної енергії в іншу (несексуальну). І ще. Мені здається я знаю про кого мова в історії. Якщо не помиляюся, то молодий поет вже мав гомосексуальний досвід. А допомогти тут і справді - ніяк. Прикладна психологія річ тонка. Хто дасть гарантію, що психолог "лікує" тебе від твоїх фобій, а не реалізує свої.

0

7

Значить в мене є чуйка на ці речі. Пана поета бачив лише разів кілька, й то не доводилось розмовляти. Інший хлопець може отримати психологічну травму, коли там що.

0

8

Хоча в це важко повірити,але шлях до гейства може йти від щирого душевного захоплення людини іншою людиною своєї статі. Є багато чоловіків,котрим нудно і нецікаво з жінками,вони не розуміють жіночої психології і не хочуть розуміти,побоюються та не довіряють жінкам. I коли знаходиться товариш,з яким крім спільних інтересів є й певне душевне поразуміння,стосунки становляться ближчими і теплішими,а там і до ліжка недалеко  8-)  Але комусь потрібно бути смілішим...

0

9

Згоден, але це швидше характерно для підлітків...

0

10

І психологічно незрілих, коли за двадесят літ але з юнацьким максималізмом чи там що.

0

11

Кожна людина є бісексуальна природою, тому хто чим хоче, хай тим і займаеться , ми всі діти природи, ми звірі з обличчам демона-розбестувача, якщо для тварин головне- це продовження роду, то для людей- це насолода і бажання, що породжують жах і смерті, одинокість та розпач... У цьому ми є слабшими і вразливішими.

0

12

Нє, ну я ж нічо не кажу, але цікава природа усвідомлення власної суті. В підлітковому віці це певно якось легше, бо ти не стільки замислюєшся ЧОМУ, скільки просто себе реалізуєш, а дорослішій людині треба се в чомсь ламати, адаптувати психіку... гм, накрутив тут вам :)

0

13

Людина. Тварина. Це все цікаво, особливо щодо відмінності, але... За деякими філософськими твердженнями пошук любові, бажання продовження роду і все інше, що об`єднує чи роз`єднує тварин і людей, - це не більше як непогамоне бажання подолати страх перед смертю.

0

14

Andrey написал(а):

Згоден, але це швидше характерно для підлітків...

А ось і ні!  Я спілкуюся в сексуальному плані переважно з чоловіками 35-50 років і у деякіх цей злам свідомості відбувся як раз після 30-ти,коли тільки траха вже замало,а з жінками взаєморозуміння не виходить,навпаки накопичується тільки втома та роздратування. Ось і шукають щастя в блакитному світі,котрий ще примарніший та мінливішний за їх минулий... У кожного свої ілюзії життя...

0

15

Ну, так це ти Доця навів приклад зовсім іншої причини виникнення гомосексуалізму. Це вже на зразок - баловані ви у нас, вам і жарене і печене подавай!!! Це вже на зразок хочу задовольнитися і так і сяк, бо мені вже нічого робити! А я говорю про те глибинне... коли хлопчина по іншому і не сприймає світ і не може його сприймати по іншому.... Ну тут треба багато писати, не хочеться розводити шмарклі!!! :smoke:  Але борони Боже вас підключати сюди філософію!!! Вона не вирішить жодної проблеми, тільки буде теліпати "єрундой"....

0

16

КАРОЧЭ.  :D   Причин гомосексуалізму,латентного і справжнього  8-)  багато, але це питання більш психологічне,ніж філософське,а цю науку,Ви,пане Андрій,теж не дуже поважаєте ...  :(

0

17

Я навіть це наукою не вважаю (філософію та психологію), бо жодна іх них немає наукогового експериментального підтерження хоч будь чого!!!! Тільки теліпання "єрундою". Мене це так втомлює і виводить із стану рівноваги, що стараюся втікати від цього подолі, так як вчить Біблія!!!! Ну мало там кому що прихлинуло до голови, і сидить собі, і теревенить!!!! Кошмар!!! І чим більшу дурку жене, то тим більше сидять відкриють рот і слухають!!!! Ні це не для мене.

Отредактировано Andrey (2009-07-03 18:04:32)

0

18

Біблія?! А це прикольно. Там якраз найбільше психології (душа) і філософії (пошук мудрості). Але, якщо тікати, то краще й справді туди.

0

19

Секс - це будь-яка взаємодія між декількома людьми яка приносить задоволення, поняття сексу сумісність не стосується
любов/кохання - почуття об єктом яком є людина, причому, варто зазначити, шо вона не залежить від статі
знов ж таки поняття сумісності тут не можна використовувати
так в чому несумісність?
в здатності розмножуватись? але воно тут ні до чого, бо ми говорили про фізичне і духовне (секс і любов) бажання до людини своєї статі.
гомофобія - латентний гомосексуалізм. тобто людина виявляє в собі гомосексуальні потяги, їй це не подобається і вона оголошує себе "священним воїном", виражає агресію, так народжуються навіть деякі релігії, які боряться з гомосексуалізмом, причиною появи яких був гомосексуалізм . переважно латентні гомосексуалісти стають психічно неврівноваженими, оскільки їх постійно пиляють їхні бажання, але вони думають що можуть їм протистояти.

0

20

А для мене Біблія поки що - купка незрозумілих розповідей. Може ще дозрію до цієї мудрої книги.
Психологію люблю та поважаю,а якщо хтось не розуміє,то не треба заперечувати незрозуміле. В психології є конкретні закони,науково доказані факти,а якщо хтось не поцікавився,сам винен  :flag:
  В дійсності і психологія,і філософія і Біблія можуть співїснувати як в суспільстві так і в серці і розумі окремої людині,яка все життя намагається зрозуміти, ХТО Я і що мене оточує,тільки для кожного інструмент пізнання різниться !

Отредактировано VladisLove (2009-07-04 21:25:57)

0

21

Підтримую на всі сто! :cool:

0

22

Вибачте, але я вважаю Біблію чужою міфологією. Хоча й мудрості людської там стачить. Психології я вірю відсотків на шісдесят.
І апщє тема про те, що впливає на парубків любити один одного таємно навіть від се. А так виникає багато фобій, коли людину лякає власне зізнання.

0

23

VladisLove написал(а):

Психологію люблю та поважаю,а якщо хтось не розуміє,то не треба заперечувати незрозуміле. В психології є конкретні закони,науково доказані факти,а якщо хтось не поцікавився,сам винен

Всі докази, які намагається припиндичити собі ваша нікчемна психологія, стосуються чисто законів фізології людини та результату ВНД. А то, відносно, хто чого не розумііє, я можу з таким успіхом сказати і вам панове!!! Я собі можу дозволити писати з цього приводу, бо освіта дозволяє на те і моя цікавість теж !!!! Не теперішня освіта, доречі, а та справжня!!!!!  Ну, а не визнання чиєїсь думки... ну вибачте на те і живемо, від цього істина не зміниться хоч би ти тут що напиши! Цілую в попку, ваш Анрей! ;)

Отредактировано Andrey (2009-07-06 13:37:32)

0

24

Тоді за сабжем, чим спричинена поведінка людини? Умовними рефлексами, тваринним збудженням чи гальмуванням? А фобії, коли сам не знати чому ненавидиш відкритої чи закритої місцевості, яєшню чи фіалковий аромат. Або чим спричинений вибір професії, чому Онопрієнко став маніяком при здоровому глузді, чому люди брешуть без необхідності, чому жінки вважають, що стерво більш подобаються чоловікам.

Отредактировано Его Тень (2009-07-06 14:05:58)

0

25

Умовними та набутими (безумовними) рефлексами!!!! Ще є у неї божественне начало, але до нього психольогія а тим быльше фільософія жодної причетності не має. Але це тривала розмова, на форумі всього не розажеш. Для себе вже цю тему припиняю. Бо не бачу можливості для дальнішого обговорення.

0

26

Гокей, Ксюшадь Собщаг любить бабло за безумовним, а жінку луплять за умовним рефлексом.

0

27

Я дуже добре знаю Андрієве ставлення до релігії - Бог є,все написане в Біблії-аксіома,а Ви тварі мерзенні,якщо не вірите,чи не розумієте чогось,сидіть в куточку та мовчіть,тому що обговорення,тим паче такими виродками,зачіпає всує Великий та Світлий Образ.
А я не хочу любити і боятися,я хочу любити і радіти,я не можу полюбити й прийняти серцем те,що не розумію. Тим паче не хочу почуватися мерзенною,миршавою істотою.І якраз із-за того,що більшість вірян презентують свою Віру як Андрій,ставлення в мене до релігії подібне як у Андрія до психології...

0

28

Взагалі церква планомірно навіює неповагу до філософії та психології, але найбільшим злом вважає соціологію. Пам'ятаю своі студентські роки, коли священник ''рекомендував'' покинути вивчати це. Чому- загадка. Здається йшлось про гординю.

0

29

....а Ви тварі мерзенні,якщо не вірите,чи не розумієте чогось,сидіть в куточку та мовчіть,тому що обговорення,тим паче такими виродками,зачіпає всує Великий та Світлий Образ     ...не хочу почуватися мерзенною,миршавою істотою.
Ну Доця ти вже загнула!!! Адже жодного разу я таких слів не писав!!! Тай спаравжня релігія ніколи такого і не скаже! Але більше ні слова про релігію!!!Панове, не беріться ніколи за те, що не можете підняти, або обговорювати ті питання в яких ви далеко не все знаєте... Бо із боку це виглядає смішно. Справа тут не в релігії, а її "проблеми" тут взагалі не доцільно розглядати.  Я позитивно дивлюся на те, коли сидять люди, які вдосконало знають  проблеми в своїй області і можуть обговорювати. Бо виглядить це так, ніби ми зараз почали б обговорювати питання біогенної інженерії, чи щось таке... Але від того, що ми, скажемо так, не дуже добре знаємо всі деталі біогенної інженерії, від цього її не варто ненавидіти!!!  Все значно простіше, просто я не визнаю наукою філософію і психологію!!! Психіатрія - це так!!!! От і все, а кожен із нас може визнавати те, що він хоче. Не робіть із мене вогорога нашого народу!!! Я добрий і всіх вас люблю. І я не дотримуюся кляузури!!! 
Р.S. Цілую в попку, ваш Андрей!!!!!!!!!  :D  Але те, що вас це заводить - КЛАС!!!

0

30

Andrey написал(а):

Тай спаравжня релігія ніколи такого і не скаже! Але більше ні слова про релігію!!!Панове, не беріться ніколи за те, що не можете підняти, або обговорювати ті питання в яких ви далеко не все знаєте... Бо із боку це виглядає смішно. Справа тут не в релігії, а її "проблеми" тут взагалі не доцільно розглядати.  Я позитивно дивлюся на те, коли сидять люди, які вдосконало знають  проблеми в своїй області і можуть обговорювати. Бо виглядить це так, ніби ми зараз почали б обговорювати питання біогенної інженерії, чи щось таке...

Це неймовірна глупість замовчувати якісь питання,тим паче релігійні. Церква хоче залучити до своїх лав все більшу кількість людей,але треба мовчки вірити,а дискувати про це - зась,тому що не можна "обговорювати ті питання в яких ви далеко не все знаєте". Абсурд! Я знаю одного дуже вумного дядька-попа,якій є прекрасним теологом а по сумісництву пєдофілом. В нього конкретне раздвоєння особистості,там справді допоможе тільки психіатр. Але з ним краще всього обговорювати високі духовні теми,виходить так :)

Его Тень написал(а):

Взагалі церква планомірно навіює неповагу до філософії та психології, але найбільшим злом вважає соціологію. Пам'ятаю своі студентські роки, коли священник ''рекомендував'' покинути вивчати це. Чому- загадка

Ага,колись церква і електричний струм не визнавала,а тепер залюбки користується!

0

31

Andrey написал(а):

Не робіть із мене вогорога нашого народу!!! Я добрий і всіх вас люблю. І я не дотримуюся кляузури!!!

Ага. Помічаю,що у Вас дійсно недолік психологічних знань. Одне з основних правил роботи в групі - я критикую НЕ ТЕБЕ,а твою думку.
Я вас,пане,теж люблю і поважаю,цілую в теж саме місце.  :cool:

0

32

Все таки в біогенну інженерію !!!! Ну що ж, кожном своє!!!

VladisLove написал(а):

Помічаю,що у Вас дійсно недолік психологічних знань

Та я так не думаю!!! Тут щось глибше, саме з вами, в питаннях войовничого атеїзму! Таке вже було і воно не цікаве та смішне! І чим воно закінчилося теж знаємо!  Це дуже важко дискутувати! От якби я зараз почав пояснювати дуалістичну природу електрона з позиції квантової механіки... Думаю не варто!!! Так і це!!! Юзьку, клади край!!!

Отредактировано Andrey (2009-07-07 15:47:11)

0

33

Церква взагалі БАГАТО ЩО ЗАСУДЖУЄ. Чи нє? ;)

0

34

Та я думаю, що коли у людини є сумління, то вона теж те буде засуджувати! Але є ще латентне засудження!!!

0

35

В мене не войовничний атеїзм,а невіра інституту Церкви,я відношуся до них...(лучше промовчу,щоб не було видалене цензурою  8-)  ) , а написане в Біблії,я вважаю,перекладено і розуміється не зовсім вірно,тому сліпо цьому довіряти теж не можу!
Вірю в Вищу Силу,вірю що можно слугувати Добру або Злу,але вірю також,що це дві сторони однієї медалі,вірю в Вищий Розум,вірю в Силу Колективної Віри,тому вважаю намолені місця дійсно Святими,багато в що Вірю,не соромлюся зізнаватися і відстоювати свої погляди!

0

36

Прикольну балачку розвели. Але мені здається ви змішуєте поняття "віра", що пов`язана з духовною стороною життя, та "релігія", що найчастіше є засобом суспільного контролю за вірою. До питання розуму і любові. Це дві іпостасі пізнання Бога. Мені особисто більше подобається позиція маленької св. Терези із Лізьє, за якою Бог - то любов. А найкраще про любов сказано у Першому посланні Коринфянам глава 13. Тож любімо один одного.

0

37

О!!! Слава Богу, прийши до спільної думки!!! Я звами повністю згоден! І я про це. :smoke:

0

38

Але ми трохи від теми відхилилися від теми  :flirt: . По моїм спостереженням,латентний гомосексуалізм може бути тихим,коли людина й хоче,може іноді навіть тусується з геями,цікавиться цією темою,але ніяк не може почати. Та войовничий. Це гомофобія. I це вже моторошно - людина внутрішньо вбиває себе та випліскує агресію та ненависть на нас,геїв  :mad:  :(  :(

0

39

Ну, це звичайно правда, але чим їм допомогти? Не прийдеш же і не скажеш, що б він любив нас! А як ти бачиш вирішення цього питьання? А ще є геєфілія, це у мене!!!! :blush:

0

40

Геєфілією "страждаю" і я. :love:

0

Вы здесь » Гей Житомир- форум - Другой Житомир » АРХИВ » Латентний гомосексуалізм